google-site-verification:
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/ilgimedikalsaglik
  • https://twitter.com/ilgimedikal
İLGİ MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ ORTOPEDİ & ORTEZ ,PROTEZ ,BEYİN CERRAHİ
AKÜLÜ & MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE
SGK'Dan Geri Ödeme İçin Ortopedi Veya Fizik Tedavi Doktorundan Reçete ve Rapor Getirmeniz Yeterli
KİRALIK HASTA YATAĞI
Alanında en iyi markaların imalatı olan ürünlerin satışını yapmaktadır.Ürünlerimizde kaliteyi ,satışlarımızda ise müşteri memnuniyetini önde tutuyoruz
KİŞİYE ÖZEL ÖLÇÜLÜ PROVALI ORTEZ VE PROTEZLER
GÜVENİLİR VE KALİTELİ HİZMET TÜRKİYE GENELİ KAPIDA ÖDEME İMKANI SİPARİŞ VE BİLĞİ İÇİN 0224 223 92 90
Site Haritası
AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE



BURSA İÇİ ADRESE TESLİM
BURSA İÇİ GÜN İÇİNDE ADRESE TESLİMAT 
ANNE SÜTÜ SAĞIM CİHAZI SPEKTRA
Takvim
KAMPANYALAR
HASTA BEZİ
 
 İLGİ MEDİKAL
ANNE SÜTÜ SAĞIM CİHAZLARI
Anne Sütü Sağım Cihazları Profesyonel Cihazlarımız İle Bursada Tek Firma Sonuç Alma Garantili Kiralama ve Satışı Bursa İçerisi Eve Servis Ve Evde Deneme İmkanı ANNE SÜTÜ SAĞIM CİHAZI
VİSKO SEYAHAT YASTIĞI
HASTA BEZİ GERİ ÖDEME ALMA
ESTE KREM
VİNİL ELDİVEN
 VİNİL ELDİVEN TOPTAN VE PARAKENDE

Anasayfa


     Sonda HYDROHILIC NELETON CATHATER SONDA YÜKSÜKLÜ KENDİNDEN KAYGANLAŞTIRICILI BAYAN

   
Ürün Kodu : Bayan Kısa
Ürün Özellikleri
devlet ödemesine verebilmekteyiz. Kendinden jelli sonda kullanımı için raporunuz varsa mutlaka belirtiniz , raporunuza göre işlem yapılacaktır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Kendinden jelli sondaları devlet ödemesine verebilmekteyiz. Kendinden jelli sonda kullanımı için raporunuz varsa mutlaka belirtiniz , raporunuza göre işlem yapılıp SGK'dan geri ödeme almanız sağlanacaktır.

Hastalara büyük kolaylık 

SGK Kurum ödemeli hidrofilik jelli sonda ihtiyacınızı ücretsiz ve kargosuz biz karşılayalım 
sağlık ve prosedür nedeniyle ilgilenemediğiniz kurumsal ödemeli hidrofilik kateterlerinizi firmamız alacağınız SGK kurum raporu, reçeteyi sizin yerinize takip eder ve kateterleri adresinize ücretsiz yollar. Bizimle irtibatta geçmeniz yeterlidir. 

KENDİNDEN JELLİ HİDROFİLİK SONDA 

***Ambalajı üzerinde etiketi olup düz bir yüzeye asılabilir. 
***Kateter POLYVİNYLPYRROLİDONE (PVP) ile kaplıdır.Hastaya kolay tatbik edebilmesi için KATETER KENDİNDEN YAĞLIDIR. 

***Etilen oksit ( EO ) ile sterilize edilmiş tekli ambalajlardadır. ***ATRAVMATİK yuvarlatılmış ucu, asimetrik iki yan gözü ve gözler jelli'dir. ***PVC’ den mamul'dir. 
***Paket içerisinde kendi su soketi vardır,dışardan suya ihtiyaç duyulmaz. ***20cm - 30cm - 40 cm. uzunluğunda 3 boy'dur. 
***Çapları 06 CH ' den başlayıp 18 CH ' e kadar vardır. 

Bay ve Bayan Olarak Değişir.

HİDROFİLİK JELLİ SONDA KULLANIMI 

Hidrofilik Jelli Sonda takılması ve çıkartılması kolay olduğu için üretranıza ( Kolay Kullanımlı ) uygundur. Bu kateterin (sonda) Ürün ıslak durumda kaygandır. Hidrofilik jelli sonda kullandığınızda duyarlı üretra mukozası ile temas halinde olan yüzey sadece su tabakasıdır. Hidrofilik jelli sonda ile siz hoş olmayan sürtünmeden ve ayrıca bir lubrikant kullanımından kurtulacaksınız. Kullanımdan önce Hidrofilik Jelli Sondayı sadece 30 saniye süre ile suya daldırın. Böylece kateter suyu yüzeye bağlayacak ve kateterizasyon süresince yüzeyin ıslak kalmasını sağlayacaktır. Bu yolla Hidrofilik Jelli Sonda takarken ve çıkarırken size kolaylık sağlayacaktır. 

ERKEKLER İÇİN HİDROFİLİK JELLİ SONDA KULLANIMI

Erkek alt üriner sistem kesiti. Erkek üretrası 15-18 cm uzunluğunda ve S- şeklindedir. Penisi karna doğru kaldırma yoluyla S- şeklinin doğrulanmasını sağlar ve kateterin takılmasını kolaylaştırırsınız. Ellerinizi bol su ile yıkayın ve kateteri hazırlayın. Kendinize uygun pozisyonu bulun. Oturarak veya ayakta durarak mümkün olduğunca rahat olun. Penisi katna, yukarı doğru kaldırın. Böylece üretranız doğrulaşacak ve kateteri takmanız kolaylaşacaktır. Penisinizi çok fazla sıkmayın. Kateteri takmadan önce hafifçe önce hazırlayın bükün. Böylece idrarınız isteğiniz dışında bir yere akmaz. İdrar gelmeye başlayana kadar kateteri yavaşça üretra yolu ile mesaneye doğru takın. İdrar gelişi bittiğinde penisinizi tekrar karnınıza doğru kaldırarak kateteri çıkarınız. Kateteri atın ve ellerinizi bol su ile yıkayın. 

KADINLAR İÇİN HİDROFİLİK JELLİ SONDA KULLANIMI

Üretra açıklığı küçük bir yıldıza benzer. Başlangıçta bir ayna doğru yeri bulmanızı sağlayacaktır. Kateteri takma alışkanlığını edindikten sonra üretra açıklığını hissederek bulmanız daha kolay bir yoldur ve sizin daha esnek olmanızı sağlayacaktır. Ellerinizi bol su ile yıkayın ve kateteri hazırlayın. Kendinize uygun pozisyonu bulun. Mümkün olduğunca rahat bir pozisyonda oturmaya çalışın. En azından başlangıç aşamasında bir ayna üretra açıklığını bulmanızı sağlayacaktır. Kalçanızı hafifçe öne doğru itin. Bir elinizi işaret ve orta parmağın yardımı ile dudakları ayırın ve hafifçe yukarı doğru çekin. Böylece üretra açıklığınızıdaha rahat görebilirsiniz. Kateteri takmadan önce hafifçe öne bükün. Böylece idrarınız isteğiniz dışında bir yere akmaz. İdrar gelmeye başlayana kadar kateteri yavaşça üretra yolu ile mesanaya doğru takın. İdrar gelişi bittiğinde kateteri çıkarın. Kateteri atın ve ellerinizi bol su ile yıkayın. 


SGK Geri Ödeme Kapsamındadır.

Hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı sonda 

(1) Rekürrent üretra darlığı (neden olan primer tanının raporda belirtilmesi koşulu ile) olan hastalara ayaktan tedavilerinde kullanılması gerekli görülen hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı sonda, üroloji, nefroloji, çocuk nefroloji veya çocuk cerrahisi uzman hekimlerinden birinin yer aldığı, nörojenik mesane (neden olan primer tanının raporda belirtilmesi koşulu ile ) olgularında ise üroloji, nefroloji, çocuk nefroloji, çocuk cerrahisi, nöroloji, çocuk nöroloji veya fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzman hekimlerinden birinin yer aldığı sağlık kurullarınca düzenlenen sağlık kurulu raporuna dayanılarak tüm hekimler tarafından reçete edilmesi halinde SUT eki Ek-5/A-1 Listesinde belirtilen bedeller doğrultusunda Kurumca karşılanır. 

(2) Raporda; teşhis, kullanım süresi ve günlük kullanım miktarı belirtilecektir. 

(3) Kurumca günlük en fazla 6 (altı) adet sonda bedeli ödenir. 

(4) Rekürrent üretra darlığı, nörojenik mesane olgularında ve böbrek nakilli hastalara raporda belirtilmiş olmak şartıyla; a) En fazla 5 (beş) adet hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı sonda ile birlikte en fazla 1 (bir) adet hidrokit sonda, b) Aktif çalışan ve/veya öğrenci olan hastalara en fazla 4 (dört) adet hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı sonda ile birlikte en fazla 2 (iki) adet hidrokit sonda reçete edilebilir. 

(5) Hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı sondaların, en fazla 2 (iki) aylık miktarda reçete edilmesi halinde bedelleri Kurumca karşılanır. 

(6) Sağlık kurumlarınca temin edilmesi halinde sağlık raporu aranmaz.
 
 

İLGİ MEDİKAL ORTOPEDİ SAĞLIK ÜRÜNLERİ
ALTIPARMAK MAH. ALTIPARMAK SOK NO 14 OSMANGAZİ / BURSA
TEL:0 224 223 92 90 FAX:0 224 223 91 80 GSM : 0532 665 9007
Mail : medikal@ilgimedikalsaglik.net


BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ
HESAP İSMİ ( İLKER BİSNELİ )
ZİRAAT BANKASI BURSA ALTIPARMAK ŞUBESİ
HESAP NO: 0750 55929668 5001
IBAN NO: TR27 0001 0007 5055 9296 6850 01

NOT: Altıparmak Kaymakamlığı Karşı Arası , Altıparmak Sok. ( Altıparmak Fethi Açançiçek Orta Okulu Karşısındayız.

Siz Değerli Müşterilerimizi Bekleriz.

Bursa İçi Siparişleriniz Adrese Şirketimiz Tarafından Teslim Edilir.
Sipariş ve Talep Formu
İsim Soyisim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
KAPIDA ÖDEME
Ölçü veya Notunuz